Annons
Vidare till smalandsdagblad.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tre skor du inte kan vara utan i höst

Bröderna Leiner jobbar med att hitta rätt skor till din garderob. De är specialister på att kombinera skönt och snyggt. Här ger de sina bästa tips inför hösten.

Är du osäker på vilka skor du ska ladda upp med inför den stundande hösten? På Borgs Skor låter butiksägarna Markus och Fredrik din fot välja sko.

– Eftersom vi inte tillhör en kedja är vi helt fria att ta in skor som vi tycker om och som vi vet att våra kunder älskar. Varje sko är handplockad till vårt sortiment. Eftersom skosulan är det enda som ligger mellan foten och marken är bekvämligheten viktig, säger Markus.

– Man ska aldrig behöva göra avkall på utseendet. Vi har dessutom snygga skor som det går utmärkt att ha inlägg i, fyller Fredrik i.

Läs mer

Så vilka skor måste man utrusta sig med?

– Hösten är en årstid då vi är väldigt väderstyrda. En dag går det att ha på sig ett par lättare lågskor och nästa dag är det kallt och regnigt och då behöver man boots eller en vinterkänga.

Här är tre sorters skor bröderna skulle vilja rekommendera för att kunna möta hösten på bästa sätt.

För dam:

Varmare känga behövs när det börjar bli kallt för att hålla dig varm och torr om fötterna. De ska tåla halka, kyla och väta.

Boots passar perfekt nu innan det blir riktigt kallt. Den är lika bra både på vägen till, som på jobbet. Man kan välja boots med lite klack för annan hållning och ännu stiligare look.

Tuffa sneakers blir en accessoar till resten av din outfit. Den ger ett snyggt och häftigt uttryck och passar till de flesta av höstens klädstilar.

För herr:

Varmare känga behövs när det börjar bli kallt för att hålla dig varm och torr om fötterna. De ska tåla halka, kyla och väta.

Dressad sko är perfekt för dig som inte identifierar dig med sneakers, har en dresscode att förhålla dig till eller helt enkelt bara vill klä upp dig.

Boots fungerar både när det är halvtaskigt väder och när du jobbar inne. Dessutom är det snyggt och blir lite dressat. Boots fungerar under många årstider och är en bra investering som passar både jeans och kostym.

Läs mer på Borgs Skor