Annons
Vidare till smalandsdagblad.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vetlanda IB värvar: ”Är en ruggigt snabb forward”

Säsongen är nyligen avslutad och Vetlanda IB ramlar ur division 1. Nu har de gjort klart med sitt första nyförvärv inför omstarten i division 2. – En spelare i helt rätt ålder som verkligen vill satsa på innebandyn och dessutom har värdefull rutin från spel i division 1, säger Henrik Åhlund från klubbens sportgrupp.

Det är forwarden Cebastian Perez som är klar för Vetlanda IB. Perez är född 1998, kommer senast från Växjö Vipers ungdomslag i division 1 och beskrivs från Vetlanda IB-håll som en spelare som är exakt vad som behövs i föreningen.

Han har ett förflutet även i IBK Vöikers, Ingelstad IBK och Lessebo GoIF.

– Cebastian är en ruggigt snabb forward som kommer att göra stor nytta i VIB. En spelare i helt rätt ålder som verkligen vill satsa på innebandyn och som dessutom har värdefull rutin från spel i division 1. Cebastian är en kille som sprider stor glädje både på och utanför planen så det här känns riktigt spännande, säger Henrik Åhlund i en kommentar.

– Jag kände att jag ville ha lite av en nytändning och efter kontakterna med Vetlanda IB så är jag övertygad om att det är helt rätt miljö och omgivning för mig att utvecklas i. Arenan och organisationen har imponerat på mig så det känns fantastiskt inspirerande att få spela innebandy i Vetlanda IB, säger spelaren själv.